Untitled-4-03

 کتابچه آشپزی

کیک رد ولوت “red velvet cake”

مواد لازم :
آرد مخصوص کیک 250 گرم
نمک 1/2 قاشق غذاخوری
کره یا روغن جامد 113 گرم
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
شکر 300 گرم
تخم مرغ بزرگ 2 عدد
وانیل 1 قاشق چایخوری
باترمیلک 240 میلی لیتر
رنگ خوراکی قرمز به مقدار لازم
سرکه سفید 1 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای کرم چیز فراستینگ
پنیر خامه ای 227 گرم
پنیر ماسکارپونه 227 گرم
وانیل 1 قاشق چایخوری
پودر قند 115 گرم
خامه سرد 360 میلی لیتر
طرز تهیه:


آرد و جوش شیرین و نمک و پودر کاکائو را مخلوط کنید و سه بار الک کنید . در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را به همراه وانیل خوب به هم بزنید تا یکدست بشه و سرکه و شکر را بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه روغن و باتر میلک را اضافه کنید (اگر باتر میلک در دسترس نداشتید 1 قاشق غذاخوری سرکه را روی یک پیمانه سرخالی شیر بریزید و 10 دقیقه زمان بدهید و به جای باترمیلک استفاده کنید) و در انتها رنگ خوراکی قرمز را اضافه کنید تا به رنگ دلخواه برسید . همزن را کنار گذاشته مواد خشک را روی مایه لیک الک کنید و با لیسک هم بزنید تا کاملا مخلوط بشه و در قال بریزید و به مدت 35 دقیقه در فر قرار دهید و برای اینکه با کرم چیز تزئین کنید بگذارید کامل خنک بشه و بعد مایه کرمی را روی آن بکشید.
طرز تهیه کرم چیز فراستینگ:
پنیر مارکارپونه و پنیر خامه ای را با همزن بزنید بعد پودر قند و وانیل را اضافه کنید و با همزن خوب بزنید و بعد خامه را اضافه کنید