Untitled-4-03

 کتابچه آشپزی

کشک بادمجان رژیمی

بادمجان 5 عدد متوسط              کشک به مقدار لازم             نعناع و پیاز داغ به مقدار لازم            گردو  150 گرم خورد شده          نمک و فلفل و زردچوبه

برای اینکه یه کشک بادمجان رژیمی داشته باشید بهتره که بادمجان ها را به صورت مکعبی خورد کنید و داخل قابلمه 24 سرامیکی بریزید (قابلمه سرامیکی با ضخامت مناسب باعث سریع تر پختن و  جا افتادن غذا میشه) و یکم آب اضافه کنید و بگزارید تا بپزه، اینطوری دیگه لازم نیست از روغن زیاد برای سرخ کردن بادمجان ها استفاده کنید.

بعد از اینکه بادمجان ها پخت مقداری کشک اضافه کنید و خوب بکوبید . حالا پیازداغ و نعناع داغ وگردو که از قبل آماده کردید داخل مواد بالا بریزید الان دیگه کشک بادمجان رژیمی شما آمادست بعد از تژئین میل کنید