Untitled-4-03

 کتابچه آشپزی

پودینگ شکلات و نعناع

مواد لازم:

شکر 1/2 پیمانه

نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری

پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری

نمک 1/8 قاشق چایخوری

شیر 2 و 3/4 پیمانه

کره 2 قاشق غذاخوری در دمای محیط

وانیل 1 قاشق چایخوری

نعناع تازه چند برگ خورد شده

طرز تهیه:

شکر، پودر کاکائو و نشاسته ذرت و نمک رو داخل شیرجوش سرامیکی تکنو بریزید و شیر رو بهش اضافه کنید حالا بگزارید روی حرارت و انقدر هم بزنید تا به غلظت برسه و مطمئن باشید که توی شیر جوش سرامیکی تکنو دسرتون ته نمیگیره. وقتی به غلظت مورد نظر رسید از روی حرارت بردارید و کره و وانیل و برگ های خورد شده نعناع رو بهش اضافه کنید . پودینگ رو بگذارید سرد بشه و با تکه های توت فرنگی میل کنید