Untitled-4-03

 کتابچه آشپزی

سیرپلو با میگو

سیرپلو با میگو
این غذا مناسب برای 5 یا 6 نفر هست
میگو 400 گرم
روغن 1/2 پیمانه
برنج 4 پیمانه
زعفران دمکرده 3 قاشق غذاخوری
سیر سبز (تازه) 500 گرم
گشنیز 100 گرم
کره 70 گرم
نمک به میزان لازم
اول میگوهای پاک شده رو از 1 یا 2 ساعت قبل با دو قاشق سوپ خوری روغن و یک قاشق از زعفران و یه حبه سیر و آب تازه نارنج مزده دار کنید، حالا میریم سراغ برنج که درست مثله سبزی پلو درست میشه یعنی برنج رو که آبکش کردین سبزی های خورد شده (شامل سیر تازه و گشنیز) رو لابه لای برنج ریخته و مابقی زعفران و روغن را روی برنج میریزیم و دم می کنیم.
دوباره میریم سراغ میگوها، اونا رو داخل آب جوش میریزیم و اجازه میدیم دو تا سه دقیقه بپزند بعد توی صافی میریزیم و با کره به مدت دو دقیقه تفت میدیم. این غذا عطر خیلی خوبی داره .
نوش جان