کیک توت فرنگی با کیک پز برقیمواد لازم آرد: 1 و 2/1 پیمانه نمک: 2/1 قاشق چایخوری شکر: 1 پیمانه تخم مرغ: 1 عدد درشت کره: 6 قاشق سوپخوری شیر: 2/1 پیمانه شیر: 2/1 پیمانه توت فرنگی: 350 گرم یکینگ پودر: 1/5 قاشق چایخوری وانیل: 1 قاشق چایخوری شکر: 2 قاشق سوپخوری نحوه پخت کیک پز را 10 دقیقه قبل روشن میکنیم شکر را با کره حدود 5 دقیقه بزنید تا کاملا پوک شود، وانیل و تخم مرغ را اضافه کرده و به زدن ادامه دهید. مواد خشک را با هم مخلوط کرده و الک کنید وبصورت متناوب شیر به مواد بالا اضافه کنید(کمی از آرد و کمی از شیر) تا مواد یکدست شود. در این مرحله قالب را چرب و آرد پاشی می کنیم و مواد را داخل قالب می ریزیم و سطح آن را صاف میکنیم. توت فرنگی ها را به دو نیم کرده و در روی مواد کیک فرو کرده و دو قاشق شکر باقیمانده را روی آن می پاشیم و درکیک پز را میگذاریم زمان پخت 50 الی60 دقیقه |
Menu
Menu
|
|
Menu
|

Menu