Untitled-4-03

 کتابچه آشپزی

تارت شکلات

مواد لازم:

شیر یک پیمانه

شکلات خرد شده 250 گرم

خامه 350 گرم

شکر 80 گرم

تخم مرغ 2 عدد

وانیل 1/4 قاشق چایخوری

پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری

آب سرد 1/4 پیمانه

مواد لازم برای کراست یا خمیر پای :

بیسکوییت شکلاتی پودر شده 2 پیمانه

کره ذوب شده 100 گرم

پودر کاکائو و پودر نارگیل از هر کدام 2 قاشق سوپخوری


 

برای تهیه خمیر تارت اول کف و دیواره قالب رو سلفون بکشید و یا چرب کنید ، پودر بیسکویت و پودر نارگیل و پور کاکائو و کره ذوب شده رو با هم مخلوط کنید تا یک خمیر شکلاتی بدست بیاد و توی قالب تارت بریزید و با فشار دست تمام کف و دیواره و رو پوشش بدین، حالا بزارینش توی یخچال به مدت نیم ساعت.

حالا بریم سراغ درست کردن مواد داخلی تارت ، اول پودر ژلاتین رو بریز روی آب و بزار روی حرارت غیر مستقیم تا صاف و شفاف بشه ، یه شیرجوش بردار تخم مرغ ها، شکر و وانیل خامه و شیر رو داخلش بریزید و خوب با همزن دستی همش بزنید و در نهایت شکلات رنده شده رو هم بریزین توش و بزارینش روی حرارت و آروم همش بزنید ، بعد از 5 دقیقه زیرش رو خاموش کنید و ژلاتین آب شده رو بریزید توش و بزاری خنک بشه وقتی خنک شد بریزینش روی خمیر تارت و بزارید داخل یخچال تا خنک بشه .

روش رو با انواع میوه و خامه میتونید تزئین کنید.اون به سلیقه ی خودتونه

توی عصرهای پاییزی با یه فنجان قهوه تلخ خیلی میچسبه .

نوش جان

photo_2016-09-24_16-00-54